پس از 33 سال وقفه، آيت‌الله العظمى مدرسى درس خارج را در صحن مقدس امام حسين عليه السلام از سر گرفت




بسم الله الرحمن الرحيم

به گزارش خبرگزارى دانشجويان ايران " ايسنا " در شهر مقدس كربلا و پس از 33 سال وقفه، آيت‌الله مدرسى، بحث خارج را در صحن امام حسين عليه السلام از سر گرفت.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا)، در اطلاعيه‌اى كه به همين منظور صادر شده، آمده است: پس از سه دهه خفقان و سركوب رژيم بعثي عراق و در حضور جمع كثيرى از علما و طلاب علوم ديني حوزه‌ي علميه‌ي کربلا حضرت آيت‌الله سيد محمد تقي مدرسي، بحث خارج فقه خود را در روز اول ربيع‌ الاول 1424 هجري در صحن مطهر حضرت امام حسين عليه السلام از سر گرفتند. پس از اين‌ كه خبر درس بحث خارج ايشان باب قضاء در روز گذشته، در صحن حضرت امام حسين عليه السلام پخش شد، صبح روز شنبه گذشته در وقت تعيين شده، جمع زيادى از طلاب علوم ديني در صحن حضرت امام حسين عليه السلام گردا گرد هم تجمع كردند تا از سخنان مرجعيت ديني به صورت مستقيم و بدون هيچ‌ گونه مانعى پس از 33 سال محروميت استفاده كند.

در ادامه‌ى اطلاعيه آمده است: در حالى كه اولين درس آيت‌ الله مدرسى متمايز به توجيهاتى خاص مرتبط با وضع كنونى عراق بود، ايشان به خاطر تحصيل و تدريس حوزوى خويش در اين شهر مقدس اشاره كردند.

آيت‌الله مدرسى در روز اربعين حسيني و در ميان استقبال پرشور اهالى كربلا و زوار امام حسين عليه السلام به زادگاه خويش بازگشته بود.

كد خبر : 8202-05661

http://www.isnagency.com/news/NewsContent.asp?id=223260&lang=P


واحد خبر