زمينه سازى ظهور حضرت ولى عصر عجل الله تعالى فرجه الشريف




بسم الله الرحمن الرحيم

علامه سيد حسين شيرازى: با تفكر در شخصيت حضرت حجت (عجل الله تعالى فرجه الشريف) بايد خود را براى امر فرج آماده سايم.

علامه سيد حسين شيرازى در ادامه سلسله درسهاى اخلاق در بيت آيت الله العظمى شيرازى با اشاره به فرا رسيدن ايام نيمه شعبان و سالروز ميلاد مسعود حضرت مهدى (عجل الله تعالى فرجه الشريف) و ضرورت شناخت فلسفه غيبت در عصر حاضر گفت: اين ايام فرصت مناسبى است تا بيش از گذشته در شخصيت حضرت حجت (عجل الله تعالى فرجه الشريف) و اعمال و رفتارى كه ايشان پس از ظهور انجام خواهند داد تكفر كنيم و خود را براى فرج آن حضرت آماده سازيم.

وى سپس ادامه داد: پيرامون امام زمان (عجل الله تعالى فرجه الشريف) موضوعى است كه همواره مورد شبهه بوده و ايجاد سؤال مىكند و آن اينكه چرا هر مطلبى كه از حضرت نقل مىشود مرتبط با عهد قديم است؟

وى تصريح كرد: از جمله مطالبى كه بسيار زياد نقل مىشود اين است كه مىگويند چرا هرگاه حضرت حجت (عجل الله تعالى فرجه الشريف) مشاهده شده است وى را سوار بر اسب بوده اند و يا آنكه در دست ايشان شمشير است و هيچ گاه گفته نشده است كه حضرت سوار بر يكى از ادوات جديد بوده اند و يا سلاح گرم در دست داشته اند.

حجت الاسلام شيرازى افزود: اين موضوع، مسأله اى است كه همواره مورد بحث و جدل ميان روشنفكران بوده كه شبهاتى را در باره حضرت (عجل الله تعالى فرجه الشريف) ايجاد كرده است و متأسفانه كمتر كسى به آنها پرداخته و پاسخ اين شبهات را داده است.

وى با اشاره به آيه كريمه «ونريد أن نمن على الذين استضعفوافي الارض و نجعلنهم أئمة و نجعلنهم الوارثون» گفت: در جواب ممكن است به اين آيه شريفه استناد شودكه به مسأله «ارث» اشاره نموده است كه داراى دو بعد مهم است.

علامه شيرازى تصريح كرد: يك معناى ارث اين است كه تمامى اموال شخص به ديگرى به ارث برسد و مورد ديگر آن است كه ارث به راحتى و بدون زحمت به انسان تعلق گيرد.

وى ادامه داد: امام زمان (عجل الله تعالى فرجه الشريف) وارث تمامى انبياء و اولياء الهى است و لذا كسى كه داراى چنين قدرت عظيمى است و مىتواند به راحتى كيميا كند و يا طىّ الارض نمايد ديگر نيازى به وسايل و ادوات امروزى ساخته شده توسط بشر ندارد.

وى در عين حال تصريح كرد: خداى متعال در اين دنيا ذرّات، قدرت و نيروهايى قرار داده است كه انسان هنوز بسيارى از آنها را كشف نكرده است ولى در عين حال روح او داراى چنان قدرت و توانى است كه اگر آنرا تقويت كند مىتواند كارهاى غير عادى و حيرت انگيزى انجام دهد.

وى افزود: اگر خرافات و برخى تفكرات غلط و اشتباه را از اسلام خارج كنيم و بتوانيم به اين شبهات پاسخ دهيم خواهيم ديد كه اين دين و مكتب چه رشد و رونقى خواهد يافت.

علامه شيرازى در پايان تأكيد كرد: با تفكر در شخصيت حضرت حجت (عجل الله تعالى فرجه الشريف) بايد خود را براى امر فرج بيش از پيش آماده سازيم تا همه ما در زمره منتظران واقعى آن حضرت واقع شويم.


              گزارش:  واحد خبر- قم مقدسه