LOGIN
بیانیه ها
shirazi.ir
بیانیه بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی به مناسبت میلاد خجسته پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله
کد 11396
نسخه مناسب چاپ کپی خبر لینک کوتاه ‏ 10 آبان 1399 - 13 ربيع الأول 1442
در آستانه فرا رسیدن زادروز خجسته رسول خدا صلی الله علیه وآله، بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد.
 
بسم الله الرحمن الرحیم
خدای متعال در قرآن کریم فرموده است: «کَمَا أَرْسَلْنَا فِیکُمْ رَسُولًا مِنْکُمْ یَتْلُو عَلَیْکُمْ آیَاتِنَا وَیُزَکِّیکُمْ وَیُعَلِّمُکُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَیُعَلِّمُکُمْ مَا لَمْ تَکُونُوا تَعْلَمُونَ؛ همان طور که در میان شما فرستاده‌ ای از خودتان روانه کردیم [که] آیات ما را بر شما می‌ خواند و شما را پاک می‌ گرداند و به شما کتاب و حکمت می ‌آموزد و آنچه را نمی‌ دانستید به شما یاد می‌ دهد» (بقره/151).

خدای را چنان که باید می ستاییم و او را چندان شکر و سپاس می گوییم که شایسته رضامندی حضرتش باشد. و درود بیکران و بی حد بر پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله و خاندان پاک آن حضرت باد.

شکر خدای را که آخرین پیامبرش را از میان ما برگزید و با دین اسلام بر ما منت نهاد، ما را از گروندگان و مؤمنان آن قرار داد و خمیره ما را بر یکتاپرستی و شهادت و امامت سرشت که او حسابرس و کارساز است.

بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی فرا رسیدن زادروز فرخنده سرور کائنات، حضرت ختمی مرتبت، شفیع امت، پیامبر و مولایمان حضرت ابوالقاسم را که درود خدا بر او و امامان هدایتگر از فرزندان ایشان باد، به عموم مسلمانان، به ویژه شیعیان تهنیت عرض می کند. این بنیاد این مناسبت بزرگ را که در جان مؤمنان جای دارد مغتنم شمرده از جهان اسلام و ملت های مسلمان دعوت می کند تا با توجه به شرایطی که ملت های اسلامی در آن گرفتارند مانند عدم وجود وحدت کلمه، وجود اختلافات و فراگیر شدن منازعات و چالش ها و جنگ ها در این جوامع، کتاب و شریعت الهی و سنت ها و آموزه های پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله را ملاک عمل قرار دهند.

خدای متعال از پراکندگی و تفرقه ما را بر حذر داشته و در قرآن کریم فرموده است: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا وَاذْکُرُوا نِعْمَتَ اللهِ عَلَیْکُمْ؛ و همگی به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید و نعمت‌ خدا را بر خود یاد کنید» (آل عمران/103).

محنت ها و مصیبت هایی که به شدت بر وجود ما سنگینی می کند و فتنه هایی که جوامع ما را فرا گرفته است، سیاست و برنامه‌های دشمنان است. دشمنان اسلام به ملت ها و کشورها و محدوده های جغرافیایی بدل شده و ثروت ها و امکانات و دارایی این امت پراکنده شده و مسلمانان با وجود همه مصیبت های پیش رو با این مصیبت ها نیز دست به گریبان هستند و خواری و ذلت و بینوایی مسلمانان را در میان گرفته است. متأسفانه و دردمندانه و شوربختانه چونان کسانی شده‌ایم که خدای سبحان در قرآن کریم در توصیف آنان فرموده است: «مُسْتَضْعَفُونَ فِی الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَنْ یَتَخَطَّفَکُمُ النَّاسُ؛ مستضعف بودید و می ترسیدید مردم شما را بربایند» (أنفال/26).

پس از این که کانون توطئه و طراحان فتنه توانستند دسیسه کرده و دشمنی و جنگ و خونریزی را گسترش دهند، مسلمانان شیعه مذهب نیز همانند عموم مسلمانان در ورطه و چرخه اختلافات و منازعات در افتادند و دچار پراکندگی و عدم وحدت کلمه شدند و این فرایند شدیداً آن ها را درگیر کرده است.

متأسفانه بسیاری از فریب خوردگان، اتهامات دسته ها و گروه های شب پرست را دنبال کرده و از آنان پیروی کردند تا محور و نهادها و مراجع و علمای تشیع را هدف تهمت و دروغ پردازی ها قرار دهند. در مرحله پیش تر نیز تلاش هایی برای اشاعه فحشا و منکر در میان افراد جوامع مسلمانان سنی مذهب صورت گرفته بود که هیچ مستند خداپسندانه و عقلانی و شرعی نداشت.

بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی در این رویدادهای نوپدید نامه امام رضا علیه السلام خطاب به شیعیان خود را یادآوری کرده و به آن توجه می دهد. ایشان از شیعیان و محبان خود خواسته‌اند که به تمسک به روش امامان خود و وصایا و سفارش های آنان پایبند باشند تا از این رهگذر فرصت را از آن هایی که می کوشند به مردم آزار رسانند و آنان را دچار تفرقه کنند بگیرند.

در این نامه آمده است:

«سلام مرا به دوستانم ابلاغ کن و به ایشان بگو، شیطان را بر روح خود مسلط نکنید و آنان را به راستگویی، ادای امانت، سکوت و ترک جدال در اموری که به آنان مربوط نیست فراخوان. آنان به دیدار یکدیگر بروند؛ چراکه این روال و روش، مایه نزدیک شدن به من است و مبادا به پراکندن و جدایی از همدیگر بپردازند.

من سوگند یاد کرده‌ام که اگر کسی چنین کند و یکی از دوستان مرا بیازارد و خشمگین کند به درگاه خدا نفرین کنم که در دنیا سخت کیفر شود و در آخرت از زیانکاران باشد».

آن حضرت در نامه خود افزوده اند: «آنان را آگاه ساز که خدای متعال نیکوکاران شان را آمرزیده و از خطاکاران شان گذشت می کند، مگر این که برای حضرتش شریکی قائل شوند یا یکی از اولیای او را بیازارند یا نسبت به آن ها اندیشه بدی در سر بپرورانند؛ مگر این که از آزار و اندیشه بد باز گردند. اگر از نیت سوء و آزار دست برندارند، روح ایمان از قلب آنان گرفته خواهد شد و از ولایت من خارج شده و بهره ای از ولایت خاندان ما نخواهند داشت که از چنین امری به خدا پناه می برم».

بایسته و شایسته یادآوری است که نهادها و راهبران و شخصیت های اجتماعی در جوامع شیعی باید همسو بوده و آن پرداختن هوشمندانه و حکیمانه به مسائلی است که در عرصه‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی مسلمانان شیعه مذهب بروز می کند. دیگر بایسته، حرکت و شتاب برای مقابله و جلوگیری از بروز اموری است که میان مسلمانان به طور کلی و شیعیان علی الخصوص پدید می آید. فراموش نشود که جنگ و خونریزی، کینه ورزی و هرج و مرج را جریان ها و دست ها و سیاست های مشکوک مدیریت و هدایت می کنند و به آن دامن می زنند. رسول خدا صلی الله علیه وآله اهتمام ورزیدن به امور مسلمانان را مورد تأکید قرار داده اند آن جا که می فرمایند: «من أصبح و لم یهتم بامور المسلمین، فلیس بمسلم؛ هرکس درحالی صبح کند که به امور مسلمانان اهتمام نورزد (دغدغه آنان را نداشته باشد) مسلمان نیست».

فرموده مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی بر پایه این خاستگاه والای اسلامی استوار است؛ لذا هماره بر وحدت کلمه، دوری از تفرقه، حفاظت و صیانت از کیان اسلام و مذهب حق تشیع، پایبندی و اجرای تعالیم مکتب اهل بیت علیهم السلام و گستراندن محبت و صلح در جهان تأکید می کنند.
 
بنیاد جهانی حضرت آیت الله العظمی شیرازی ـ واشنگتن
 

  • نظری برای این خبر درج نشده است.